Referencia

Wireless

Ez a rendezvény első sorban a pop zene kedvelőinek szól. A korábbi évek fellépői közt szerepelt többek között Justin Timberlake, Bruno Mars és The Black Eyed Peas is.

Tovább... »

Global Gathering

Ez a fesztivál sorozat az elektronikus zene szerelmeseinek kedvenc rendezvénye, melynek legnagyobb állomása az Egyesült Királyságban található.

Tovább... »

Hyde Park - British Summer Time

London belvárosában, a Hyde Parkban minden évben megrendezésre kerülő két hétvégés fesztiválra évről évre a legnagyobb neveket szerződtetik. Fellépett már itt Bon Jovi, The Rolling Stones és J-Lo is.

Tovább... »

Moto GP Silverstone

A világ legnagyobb motorverseny sorozatának a brit állomása 2010-től újra a silverstoni pálya lett.

Tovább... »

Leeds/Reading

A három napos ikerfesztivált, melyet Leedsben és Readingben párhuzamosan rendeznek, elsősorban a rock zene szerelmeseinek ajánlják.

Tovább... »

Goodwood - Festival Of Speed

A goodwood-i autókiállítás és show a világ egyik legnagyobb autós rendezvénye. Évente csaknem 150.000 fő látogat ki az eseményre.

Tovább... »

V Festival

A V Fesztiválok párhuzamosan két különböző helyszínen, Staffordban és Chelmsfordban napi közel 90.000 látogató mellett a legnagyobb neveket léptetik fel évről évre.

Tovább... »

F1 Brit Nagydíj

A "száguldó cirkusz" brit futama az Olasz Nagydíj mellett az egyetlen, melyet az alapítás óta, 1950-től kezdődően minden évben megszakítás nélkül megrendeznek.

Tovább... »

Electric Picnic

Írország legnagyobb zenei fesztiválja, tipikus ír miliőben.

Tovább... »

Download

Európa egyik legnagyobb kemény rock fesztiválja. A fesztivál az egykori Donington Park F1-es pálya közvetlen szomszédságában kerül megrendezésre Leicestershire-ben.

Tovább... »

Bestival

A 4 napos zenei fesztivált a csodálatos Isle of Wight szigeten rendezik már évek óta, mely 2015-ben elnyerte a 'Best Major Festival' címet.

Tovább... »

T in the Park

Skócia legnagyobb zenei fesztiválján naponta közel 90.000-en vesznek részt a legnagyobb előadók társaságában.

Tovább... »

Sziget

A világ tíz legnagyobb fesztiváljának egyike, évi ~400.000 néző a budapesti dzsemborin, ahol a rendezvénytakarításért feleltünk.

Tovább... »

Rögbi világbajnokság London 2015

A Rögbi Világkupa a legrangosabb díj a rögbi világban, a 4 évente megrendezésre kerülő verseny az egyik legnépszerűbb és legfontosabb verseny az Olimpia és a FIFA Világkupa után.

Tovább... »

Royal Ascot királyi lóverseny

Ez az esemény a brit arisztokrácia és társadalmi elit gyülekezőhelyének számít évszázadok óta. Takarítás úri környezetben, egyenruhában.

Tovább... »

Latitude

A Latitude az egyik legszínvonalasabb családbarát fesztivállá nőtte ki magát az elmúlt években. De mit is érne mindez tisztaság és rend nélkül!

Tovább... »

Creamfields

Az EU egyik elektro nagyágyúja napi ~80.000 fővel! A nemzetközi forgatagban csapatunk is tombolt és pörgött, hogy fenntartsuk a tisztaságot.

Tovább... »

2012 Londoni Olimpia és Paralimpia

A 2012 nyarán megrendezett XXX. nyári olimpián több mint 205 ország, több mint 11.000 sportolója 32 sportágban mérte össze tudását. Hatalmas élmény volt azoknak akik részt vehettek rajta!

Tovább... »