3 roky nazpět

A Festiwork Anglia legjobb fesztivál alvállalkozói között...

A legjobb fesztivál alvállalkozókat díjazó brit Festival Supplier Awards a döntősök közé válogatta a magyar Festiwork-öt a Legjobb Technikai Személyzet kategóriában. A rangos elismerést a skóciai T in the Park fesztiválon nyújtott teljesítményéért kapta a magyar vállalkozás, ahol negyven, többségében magyar egyetemi hallgató dolgozott egy héten át forgalomirányítóként a fesztivál teljes területén.


A 2017 januárjában harmadik alkalommal kihirdetésre kerülő díjjal az Egyesült Királyság legjobb fesztivál alvállalkozóit tüntetik ki. Az alvállalkozók összesen huszonhét kategóriában nevezhettek a rangos díjra, a tömegirányítástól kezdve a színpadszerelésen át a biztonság & egészség kategóriáig. A magyar Festiwork a Legjobb Technikai Személyzet kategóriában indult és lett döntős, a díjátadót január végén rendezik Londonban. A döntősök között többségében brit vállalkozások vannak, de találni köztük más nemzetek képviselőit is, például amerikait.


A díjra a 2016-os, skóciai T in The Park fesztiválon végzett munkájával nevezett a Festiwork, ahol az általuk toborzott és közvetített, negyven főből álló csapat végezte a forgalomirányítási feladatokat a rendezvény területén, miközben további százötven munkavállalójuk dolgozott a szigetországban különböző rendezvényeken. A csapat legtöbb tagja magyar egyetemi hallgató volt, de voltak köztük román és lengyel diákok is. „Rossz időjárás és nehéz körülmények között kellett dolgoznunk, sokszor éjszakai műszakokat is bevállalva. Nagyon büszke vagyok a munkatársainkra, hogy a körülmények ellenére végig kitartóan és jókedvvel dolgoztak. A mostani elismerés az egész csapatnak szól, a díj közös érdemünk!” - mondja a Festiwork egyik tulajdonosa.


undefined